Vil du jobbe i Compose?

karriere

Åpne stillinger

Full Stack Developer (16.01.2020)

Experienced and team-driven Java developer wanted to Oslo! Søknadsfrist utløpt!

Compose Software is looking for an experienced and driven full-stack developer to join our Oslo-team. You will be working on the Compose product portfolio, a powerful low-code platform for web-application development.

Read more>

 

Finner du ingen utlyste stillinger?

Vi tar likevel gjerne imot åpne CV-er. Skriv litt om hva som motiverer deg, og hvorfor du er interessert i low-code.

arbeidsplassen

Hva vi tilbyr i Compose 

Teknologi: Jobb med en av de mest robuste low-code plattformene i det Skandinaviske markedet for digitalisering og automatisering. Programvare er kjernen i vår virksomhet, der kontinuerlig utvikling og forbedring prioriteres for å opprettholde våre konkurransefortrinn.

Kultur: Compose består av et motivert og vennlig team i et uformelt arbeidsmiljø. Teammedlemmene representerer bred faglig innsikt og kompetanse. Vi setter pris på mangfold, og jobber smidig på tvers av fagfeltene. I Compose er det alltid rom for nye ideer, og stor frihet til å styre hverdagen selv. Dette skaper rom for læring og egenutvikling.

Muligheter: Bli en del av en voksende tech-bedrift med en stort engasjement. Compose satser på det Europeiske markedet, noe som gir deg muligheten til å vokse med selskapet. Compose tilbyr spennende kundeprosjekter i både offentlig sektor og privat næringsliv.  

Kontor: Compose holder til sentralt i Oslo, i et moderne co-working fellesskap med mange spennende startup-bedrifter å bli kjent med. Kaffe og te flyter ubegrenset. Det er også en dusj tilgjengelig for sporty pendlere.  

Sosialt: På kontoret holdes det månedlig eventer for nettverking, og gratis frokost hver tirsdag. Noen av årets høydepunkter er Compose sin tradisjonelle sommerfest og julefest, der daglig leder kokkelerer deilig mat.

Send oss gjerne din CV.

Send din CV

Vennligst les og godkjenn personvernregler.

kunder

Jobb med spennende kundeprosjekter

Smart City Expo (Ningbo, Kina)

Digitaler Stat (Berlin)

Fødselsregistrering HaThin (Vietnam)

SmartCity Expo, Ningbo (Kina)

Digitaler Stat (Berlin)

Sommerhygge

Digitaler Stat (Berlin)

en av oss?

Compose-teamet

Dao Phan
Produkteier

Alexander Edin Varegg
Konsulent

Frode Preber Ettesvoll
Daglig leder

Alxhip Halilaj
Systemutvikler

Hege Therese Ettesvoll
Seniorkonsulent

Ida Sandvik Lien
Markedsansvarlig