Personvernerklæring

Personvernerklæring for www.usecompose.com

Denne erklæringen gjelder for WWW.USECOMPOSE.COM og beskriver hvordan nettstedet samler, lagrer og behandler personopplysninger om besøkende på våre nettsider. Når du er i kontakt med oss, behandler Compose Software AS personopplysninger om deg.

Brukeren av nettstedet har rett til å vite hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b. Lagring av opplysninger og behandling av disse er ikke tillatt med mindre brukeren er informert og har samtykket til dette.

Nedenfor finner du informasjon om hvilke personopplysninger som samles inn, hva de brukes til og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Informasjonskapsler

Nettstedet bruker analyseverktøyet Google Analytics for å føre statistikk på brukeraktivitet. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies som registrerer informasjon om besøkendes IP-adresse (internettadresse). Denne informasjonen innebærer:

      • Antall besøkende
      • Tid som blir brukt på nettstedet
      • Refererende nettsteder
      • Demografi (land, by, språk)
      • System (nettleser, tjenesteleverandør, operativsystem)
      • Mobil (operativsystem, tjenesteleverandør, skjermoppløsning)

USECOMPOSE.COM bruker informasjonskapsler til følgende:

      • Forstå hvilken informasjon brukere leter etter
      • Tilby mer relevant informasjon på nettsidene
      • Forbedre nettsidenes brukervennlighet
      • Forstå hvilke kanaler brukere foretrekker
      • Remarketing (målrettet reklame basert på brukerinformasjon)

Informasjonskapslene lagres i nettleseren du bruker, og slettes automatisk etter en viss tidsperiode. Du kan administrere bruken av informasjonskapsler/cookies i nettleseren din.

Kontaktskjema

Nettstedet benytter elektroniske skjema slik at brukere kan kontakte Compose Software AS, få tilgang til whitepapers eller programvare demo. Kontaktskjema krever at du legger igjen fullt navn, e-post og navn på firma. Personopplysninger blir ikke brukt til andre formål, med mindre brukeren aktivt samtykker til dette.

Kommentarer

Når en bruker legger igjen kommentar på bloggen, vil nettstedet samle dataene som skrives i kommentarfeltet i tillegg til brukerens IP adresse og nettleser brukeragent “string” for å forhindre spam. Informasjonen vil ikke bli brukt utover dette.

Lagring

Informasjon som samles av Google Analytics lagres på Google sine servere i USA.
Les mer om personvernerklæring fra Google Analytics.

Navn og e-post adresser lagres på MailChimp sine servere i USA.
Les mer om personvernerklæring fra MailChimp.

Compose lagrer også informasjon gjennom skytjenesten Atlassian Confluence.
Les mer om personvernerklæring fra Atlassian.

Utleverering av personopplysninger til andre

Compose Software deler ikke personopplysninger videre til tredjeparter med mindre det foreligger et lovlig grunnlag eller pålegg for slik utlevering.

Endre og slette data

 Brukere har rett til å se, endre, slette eller forby bruk av sine persondata. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling og på visse vilkår rette innsigelse mot behandlingen. Du kan lese mer om disse rettighetene på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no. Dette inkluderer ikke data som er nødvendig å opprettholde for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige grunner.

Kontakt oss på info@usecompose.com dersom du vil se, endre eller slette dine persondata.

Comopse kunder

Er du Compose-kunde, gjelder egne avtalevilkår. Kontakt gjerne Compose Software AS på info@usecompose.com om du har spørsmål vedrørende dette.