Ressurser

Videoer

Se videoer om low-code utvikling

 Automatiser skjema og prosesser

 Bygg elektroniske skjemaer, workflows og automatiser arbeidsprosesser i Compose – helt uten koding! Videoen tar for seg visningsbetingelser, integrasjon med enhetsregisteret, preutfylling og validering av data og arbeidsflyt.

JSON-API INTEGRASJON: Hvordan du enkelt kan sette opp en integrasjon mot et JSON-API. Du vil få en god innføring i hvordan du leser API-dokumentasjon, selve byggingen og koblingen av integrasjonen mot en web-applikasjon. 

Skriv og signer kontrakter med BankID:
Tiden med manuell utfylling av PDF-er har vært over lenge! La kundene dine skrive og signere kontrakter med pre-utfylt data fra API-er mot BankID, Brønnøysundregisteret m.m. Automatiser kontrakt-generering og spar både deg og dine kunder for unødvendig arbeid!

whitepapers

Last ned ditt eksemplar i dag!

Maksimer digitaliserings-gevinster (ROI) med low-code plattformer

Return of Investment (ROI) er ikke selvsagt i digitaliseringsprosjekter. Det finnes mange eksempler på uendelige monsterprosjekter, skroting av milliardløsninger og digital motvilje. Hva skal til for å unngå at digitale investeringer feiler?

I denne whitepaperen kan du lese om kostnader og fortjenester knyttet til digitalisering med low-code-verktøy, sammenlignet med tradisjonell utvikling.

Hvordan…

  • Senke utviklingskostnader
  • Øke leveransekapasitet
  • Gi bedre tjenestekvalitet
  • Muliggjøre digital transformasjon

Les witepaper

Whitepaper: Nøkkelen til digital samhandling

Isolerte systemer uten evne til å kommunisere med andre systemer er en av de største og dyreste utfordringene ved digitalisering. Denne Whitepaperen forklarer hvordan strategisk bruk av semantikk og metadata kan sikre interoperabilitet og datakvalitet i og mellom dine tjenester.

  • Øk bruksverdien av data
  • Automatiser behandling og utveksling av data
  • Eliminer behovet for manuelle oversettelser

 

Gratis guide til utvikling av sammenhengende tjenester

Å bygge sammenhengende tjenester på tvers av virksomheter, faglig nivåer og mennesker er komplekst. Denne guiden viser i praktiske steg hvordan virksomheten rakst kan komme igang med prototyping og samarbeide om tjenesteutvikling med low-code verktøy.

Lær hvordan du kan bygge sammenhengende tjenester.

 

Whitepaper: Nøkkelstrategier for GovTech

Fra PDF til roboter. Offentlig sektor står ovenfor en stor utfordring: skille trend-teknologier fra langsiktige digitale investeringer.

Les om utviklingen i e-forvaltning og nøkkelstrategiene for langsiktig verdiskapning. 

 

Siste blogginnlegg:

dokummentasjon

Finner du ikke det du leter etter?

Digitalisering ROI Whitepaper
Hei! Vi gir bort en gratis guide til hvordan du kan maksimere ROI i dine digitaliseringsprosjekt. Skriv inn e-postadressen nedenfor, for å få tilgang!

Last ned whitepaper: https://www.usecompose.com/wp-content/uploads/2019/11/ROI-Lowcode-plattform_NO.pdf