Skjenkebevilling for norske kommuner

R

Salgsbevilling

R

Skjenkebevilling for lukket selskap

R

Skjenkebevilling for åpent arrangement

R

Serverings og/eller skjenkebevilling

Hel- og delautomatisert web-tjeneste for skjenkebevilling

Compose Software AS tilbyr et begrenset antall norske kommuner å teste skjenkebevillingstjenesten gratis i 6 måneder. Nå kan din kommune konfigurere lokale bestemmeleser for skjenkebevilling, og effektivisere saksbehandlingen. Tjenesten er bygget på Compose-plattformen som har hjulpet norsk offentlig forvaltning med digitalisering i over 20 år

Responsivt design

Tjenesten er ikledd responsivt design, slik at utseende automatisk tilpasses ulike skjermstørrelse. Dette gjør tjenesten brukervennlig både på web, mobil og nettbrett.

Høy datakvalitet

Compose optimalisere alle trinn i datainnsamlingsprosessen, og sikrer at inntastet data er korrekt. Skjema støtter alle nasjonale standarder for grensesnitt. Enkel navigasjon, validering og visningsbetingelser gjør at brukeren får en enkel og smidig utfyllingsprosess.

Saksbehandling

Søknad om skjenkebevilling kan hel-og-del-automatiseres. Innsamlet data blir behandlet med regelbaserte prosesser som gir applikasjonen beslutningstøtte. Betingelsene bestemmer om søknaden krever manuell saksbehandling, og sendes videre til saksbehandler per e-post.

Smidig brukeropplevelse

Tjenesten er bygget slik at brukeren får en dynamisk og relevant opplevelse basert på svar og valg. Pre-utfylling basert på fødselsnummer og enhetsregisteret gjør at  slipper å fylle inn unødig med data.  Det skal være enkelt, kjapt og smidig å bruke kommunale tjenester!

Skjenkebevis

For ambulerende bevillinger, genereres skjenkebeviset automatisk og sendes til utfyller sin e-postadresse. Skjenkebeviset har et unikt referansenummer og genereres som PDF.

Altinn

Tjenesten kan også integreres med Altinn. Dette er ikke en del av gratis/standard-løsningen, og må konfigureres separat. Kontakt oss for forespørlser om Altinn-integrasjon. 

så enkelt bygges tjenesten!

Automatiser dataflyt og saksbehandling på minutter

Se video om hvordan tjenesten bygges i Compose uten koding!  Videoen tar for seg søknad om skjenkebevilling med bruk av visningsbetingelser, integrasjon med enhetsregisteret, preutfylling og validering av data og arbeidsflyt. 

prøv tjenesten 

Fyll inn skjema og prøv tjenesten gratis.

Fyll inn kontaktskjema for å teste demo-tjenesten. 

Viktig! Dette er en gratis demo-tjeneste for intern testing i kommunen, og skal ikke brukes av innbyggere og næringsliv. 

Viktig! Dette er en gratis demo-tjeneste for intern testing i kommunen, og skal ikke brukes av innbyggere og næringsliv.

GovTech Digital Innovation
Hei! Vi gir bort en gratis guide til hvordan du kan realisere gevinster fra digitaliseringsprosjekter i offentlig sektor. Skriv inn e-postadressen nedenfor, så sender vi den til deg!

Sendt!